27-08-08

Mensen komen in je leven

paars15

Mensen komen in je leven om een bepaalde reden.

Een seizoen of een heel leven.

Als je weet om welke reden het is, weet je wat je voor een persoon kunt doen.

 Als iemand in je leven is om een reden, is het gewoonlijk omdat je een behoefte hebt geuit.

Ze zijn gekomen om je te helpen door een moeilijkheid heen, je te begeleiden met ondersteuning en je fysiek, emotioneel of spiritueel te helpen.

Ze lijken door God gestuurd en dat zijn ze ook.

Ze zijn er om een reden waarvan het nodig is dat ze er zijn.

Dan, zonder dat jij iets verkeerd doet, of op zomaar een moment, zegt of doet deze persoon iets om de relatie te beëindigen.

Soms gaan ze dood, soms lopen ze weg.

Soms keren ze zich tegen jou en dwingen je tot een standpunt.

Wat we ons dan moeten realiseren, is dat aan onze behoefte is voldaan, onze wens is vervuld, hun werk is gedaan. Het gebed dat je opzond is beantwoord en nu is het tijd om verder te gaan.

Sommige mensen komen in je leven voor een seizoen, omdat het jouw beurt is om te delen, te groeien of te leren.

Zij brengen je een ervaring van vrede of ze brengen je aan het lachen. Ze kunnen je iets leren dat je nog nooit gedaan hebt.

Ze geven je gewoonlijk een ongelooflijke hoeveelheid vreugde.

Geloof het , het is echt , maar slechts voor een seizoen.

Relaties voor de duur van je leven, leren je levenslessen, dingen waar je op kunt bouwen om zo een solide emotionele fundering te hebben.

Het is jouw taak de lessen te accepteren.

Hou van die persoon en stop wat je hebt geleerd in alle relaties en situaties van je leven. Men zegt: 'Liefde is blind maar vriendschap is helderziend'.

(auteur onbekend)

0001

21:42 Gepost door ank in vrienden | Permalink | Commentaren (3) | Tags: vrienden, ank |  Facebook |

Commentaren

Ja, zo is het helemaal...

Gepost door: lien | 27-08-08

Reageren op dit commentaar

Fijn en zonnig weekend Ank

Misschien wis je het nog niet, maar "The New Blog World" heeft een hernieuwde site aangemaakt met gebruiksvriendelijker systemen. Het is nu geworden "De Vrolijke Bloggers" en je kan ons vinden op http://blog.seniorennet.be/devrolijkebloggers." target="_blank">http://blog.seniorennet.be/devrolijkebloggers">http://blog.seniorennet.be/devrolijkebloggers. Een hernieuwde tie betekent ook een nieuw logo dat wij je bij deze opsturen. Plaats het logo in de zijkolom van je blog in de buurt van je gastenboek. Heb je geen gastenboek, plaats het dan op een goed zichtbare plaats waar wij het goed opmerken. Zoweten wij dat je blog al op onze site staat en worden mogelijke misverstanden uitgesloten. Bedankt voor het plaatsen van het nieuwe logo en mocht je een groter logo nodig hebben dan kan je ons dat altijd vragen. Heb je een persoonlijk vriendschapsaward dan mag je ons deze altijd sturen en zetten wij deze oponze hernieuwde site. Nog een aangenaam en zonnig weekend!
http://blog.seniorenet.be/devrolijkebloggers"> alt="Welkom bij De Vrolijke Bloggers" src="http://img526.imageshack.us/img526/6254/logo150devrolijkebloggetz0.gif" border=0>

Gepost door: Julien en Jose | 30-08-08

Reageren op dit commentaar

zaterdag mogge ank ik kom je een mooi weekend toewensen....arie

Gepost door: Arie | 06-09-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.