03-09-08

Van en naar Schiphol

vliegtuigvanessa

Dat ik de ritten van en naar Schiphol erg leuk vind is bekend. Inmiddels ben ik er al meer dan 1200 keer geweest. Over die alom bekende A2. Mijn baas zei eens: “Dat je dat altijd zo leuk vindt, steeds dezelfde weg”. Maar voor mij is de weg nooit hetzelfde. Er is elke keer wel weer iets anders. De weg zelf is in al die jaren veranderd, er gebeurt nogal wat aan en met de A2, o.a. nieuwe brug bij Zaltbommel en bij Nieuwegein, klussen waarbij ik zag dat ze jarenlang ermee bezig waren, zoals nu de verbreding van de gehele A2, maar wat er ook gebeurt het gaat altijd te langzaam en er blijven veel files. Maar dan nog is het nooit hetzelfde. Zelfs als je dezelfde persoon vervoert, wat ik ook vaak doe, is het elke keer anders. Natuurlijk heb ik meestal andere mensen te vervoeren naar de luchthaven, dus dan zijn de gesprekken weer anders, de auto’s om je heen zijn steeds anders, en dan bij Schiphol zelf verandert het ook steeds. Zeker op dit moment met de nieuwe wegen tot aan de ingang toe, die nog maar pas in gebruik zijn. Ook bij Schiphol heb ik in al die jaren enorm veel zien veranderen. Nieuwe landingsbaan erbij: De Polderbaan.

De toestanden met de Schiphol taxi’s jaren terug, om hun taxiplaatsen, dat die chauffeurs ruzie staan te maken, en er ondertussen bij mij iemand instapt om ergens naar toe gebracht te worden. Vaak moest ik wachten om iemand mee terug te nemen na de reis….Dan had ik tijd om van alles te bekijken. Erg leuk vond ik dat!

0001

19:12 Gepost door ank in onderweg | Permalink | Commentaren (0) | Tags: mensen, onderweg, taxi, schiphol, ank |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.