20-09-08

Prachtig mooie dag

Afbeelding29

Het was vandaag een prachtige dag om te werken.

Een gloednieuwe auto maakt het werk voor mij nog leuker dan het al is.

Mensen hebben allemaal positieve verhalen over de schitterende ochtenddauw die boven weilanden hangt. Deze dag gaf een middag temperatuur van 18,5 als hoogste aan. Veel mensen op de fiets, en wandelen.

Ik haal twee vaste taxi klanten op, die profiteren van hun goede oude dag en lekker in de stad gaan lunchen. Gelijk hebben ze, ze zijn nog goed gezond en het kan nu nog.

Onderweg zegt iemand: “Wat een heerlijk weer toch, vandaag!” Zegt de ander: “Dat hebben we ook wel verdiend”. Na even nadenken vraag ik: “Waarom hebben we dat verdiend?”  Zegt ze: “Nou, we hebben toch helemaal geen zomer gehad?”

Ik vind de zomer zo slecht nog niet en zeg: “Maar heb je dan dit mooi weer verdiend? Er zijn misschien toch landen of gebieden waar ze het veel méér verdiend hebben dan hier. We leven hier al in een paradijs, zonder aardbeving en overstroming. Ja, soms regent het.”

Zeggen ze: “Maar oh ja, dat is ook waar. Als we dat zien op tv, al die mensen die hun huis en spullen kwijt zijn, die niets meer hebben. Wat hebben wij het dan toch goed”.  Ank: “Ja, en dan krijgen we zomaar als extra dit prachtige weer er ook nog bij. Ik denk dan eerder waaráán hebben we het verdiend?”

Daar zijn ze het helemaal mee eens. Ze stappen uit en gaan nog eens extra genieten van deze prachtige dag met volop zon, Ik rijd nog een paar uurtjes door met een glanzend mooie auto, ook volop genieten!

0001

20:25 Gepost door ank in onderweg | Permalink | Commentaren (0) | Tags: mensen, onderweg, taxi, ank |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.